Achterdeur

Achterdeur? Dan zit je hier goed!

Heb je een nieuwe achterdeur voor je woning nodig? Dan zit je bij het lezen van dit artikel goed!

Vaak kan een goede keuze maken voor een achterdeur veel moeilijker zijn dan het in eerste instantie lijkt. Er is namelijk zoveel keuze, maar wat wil je nou echt? Welke materialen gebruik je en welke verschillen zijn er?

Wij helpen je graag!

Als je al een klein beetje een idee hebt wat voor soort deur je wilt dan raden we je aan om direct gratis offertes aan te vragen voor jouw ideale achterdeur.

Je vult je wensen zo zorgvuldig mogelijk in en dan krijg je van de beste deur -en pui specialisten uit de regio te horen wat jouw ideale deur kost. Dit kan zijn met of zonder het monteren van de deur.

glas open raam

De achterdeur

Een achterdeur is een buitendeur. Je hebt in principe 2 soorten buitendeuren, een voordeur en een achterdeur. De voordeur verbindt de woning met de straat en de achterdeur verbindt de woning met de tuin, het balkon, of het terras.

Vaak is het bij de voordeur zo dat deze wat meer om het lijf heeft. Deze kan uitgedost zijn met panelen, railings, mooie roosters, of bijvoorbeeld glas-in-lood.

De achterdeur daarentegen is over het algemeen wat eenvoudiger. Deze is bijvoorbeeld uitgevoerd met wit isolatieglas.

zie bijlage

Waar kies je voor?

Wanneer je een keuze maakt zorg er dan voor dat je er goed van op de hoogte bent wat je wilt.

Wat vind jij belangrijk aan een de buitendeur? Vind je het belangrijk dat je weinig hoeft om te kijken naar de deur? Dan zul je bijvoorbeeld al snel gaan voor de variant van kunststof.

Heb je liever dan een zwaardere deur van hoogwaardige en authentieke kwaliteit? Dan kom je weer gauw uit bij de hardhouten variant.

Ook zul je moeten bedenken in welke mate je veiligheid belangrijk vindt. Wil je extra beveiliging hebben of denk je dat standaard beveiliging wel genoeg is?

Heb je zelf nou bepaalde vragen over welke deur het beste is voor jouw wensen? Ook dan kun je deze gewoon aangeven in ons formulier.

achterdeur met kozijnen en ramen

Prijzen achterdeur

Zoals eerder al verteld kun je bij ons heel makkelijk de prijzen van een nieuwe achterdeur achterhalen door bij ons aan te geven wat jouw wensen precies zijn.

We hebben al geruime ervaring wat betreft dit type deur en hebben hierdoor een groot netwerk op kunnen bouwen. Zo hebben meer dan 500 deur en pui bedrijven in heel Nederland zich bij ons aangemeld om kwaliteitsdeuren te leveren. Doordat wij grootafnemer zijn krijgen wij dus ook een gereduceerd tarief.

Geef dus je budget bij ons aan en laat ons weten wat voor soort je het liefste zou willen hebben.

Uiteraard is het zo dat een losse variant goedkoper is dan een het geheel laten plaatsen.

Wil je nou niet alleen een deur laten plaatsen maar ook gelijk nieuwe kozijnen? Dan kun je hiervoor de kozijn vergelijkingscheck doen. Deze is ook helemaal gratis om te doen en neemt maar 2 minuten van je tijd in beslag.